Állapotüzenet

 ACQUIA: shortcode ac_img_frame must have value fid.

Harmonika ajtó rendszerek

A PREMIUM PLASTIC harmónika erkélyajtók, emelő-toló és a toló-bukó szerkezeteinek használatával a belső tér látványosan kibővül, ezáltal életterünk tágasabbá, élhetőbbé válik. Kellemes és praktikus megoldás, mert egy külső falat átlátszóvá, mégis tökéletesen szigetelté tehetjük.

Elegáns és helytakarékos műszaki megoldásaink nem csak nagy felületű üvegezést tesznek lehetővé, de a nagy ablakelemek könnyűszerrel való működtetését is.

A Schüco alapanyag – növelt szilárdságú kemény PVC – minden olyan elvárható jó tulajdonsággal rendelkezik, amit csak kívánni lehet egy prémium kategóriás műanyag nyílászáró profiltól: hőre, hidegre, esőre és a levegő páratartalmára nem érzékeny.

Alkalmazási terület: Toló és harmonika ajtó rendszereink tökéletesen alkalmasak erkély, terasz vagy télikert beépítésére, illetve a lakótérnek kerttel való összekötésére.

A harmonika ajtók a lehető legszélesebb átjárást biztosítják az összes műanyag és alumínium nyílászáró rendszer között. A PREMIUM PLASTIC harmonika ajtórendszerei tökéletes megoldást kínálnak például a háztérnek a terasszal vagy a kerttel kialakított bekötéseként.

Stílusjegyek:

  • nagy üvegfelület: maximális tágasság-érzet és természetes fénybeáramlás
  • különlegesen elegáns és hatékony térnyitás, a helyiség akár teljes szélességében nyithatóvá válik
  • még nagyobb tágasság és szabadság érzet, még közelebb kerülő természet
  • az egymásba csukódó szárnyak miatt teljesen egyedi kialakítású kültéri nyílászáró
  • szárnyak szélessége minimum 40 cm, maximum 90 cm lehet
  • szárnyak száma minimum 3 maximum 6 lehet